Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

What matters most is how well you walk through the fire. Charles Bukowski


3 σχόλια:

 1. Μια ποικιλομορφία συναισθηματικού πλούτου χαρακτηρίζει αδιάλειπτα το προσωπικό σας ταξίδι στην απεραντοσύνη του Λόγου.

  Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ένας συμφοιτητής μου βρέθηκε για τρεις μήνες σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και κατέγραψε, σε κασέτες τότε, μία σειρά από απαγγελίες του Μπουκόφσκι. Γνωρίζοντας πως μου άρεσε πολύ, τις ταχυδρόμησε σε μένα. Σε αυτές μπορεί κανείς να διακρίνει δια της ακοής το μεγάλο του πάθος για ένα επαναπροσδιορισμό της Ποίησης αλλά και την υποταγή του στο αλκοόλ, αφού το περιβόητο μεθύσι του γίνεται διαρκώς αντιληπτό καθώς απαγγέλει. Τις έχω φυσικά ακόμη.

  Γιάννης Πολιτόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χρόνια πολλα φίλη μου!!! Καιρό είχα να περάσω από το μπλογκοσπιτάκι σου και μου είχες λείψει!!!
  Αγαπώ Bukowski και μου άρεσε πάρα πολύ η επιλογή σου!!!
  Να είσαι καλά, να περνάς όμορφα και να συνεχίσεις το διάβασμα που τόσο αγαπάς!!! Φιλάκια πολλά!!!! :*

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θέλει απύθμενο θάρρος
  1ον για να βάλεις φώτα, την ώρα που απαγορεύεται η κατοχή φλόγας επειδή δρα απρόβλεπτα σ έναν κόσμο που θέλει να έχει τον έλεγχο των προβλέψεων και των γεγονότων των,
  Και 2ον να διασχίσεις το ολοκαύτωμα γνωρίζοντας τις μεταμορφώσεις που θα υποστείς ως το τέλος της διαδρομής, που τέλος δεν έχει..

  Ακόμη κι επιρρεπής στο αλκοόλ έχει τέτοιο εκτόπισμα ψυχικής και πνευματικής Διαύγειας που ξεκάθαρα ξεσηκώνει τον δειλό ανθρωπάκο, που όλοι κρύβουμε μέσα μας, για να Υπερβεί τον Εαυτό του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή