Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Το δώρο μου!






Το καλύτερο δώρο που έλαβα το δεκαπενταύγουστο στη γιορτή μου ήταν αυτό : ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ (Η ΤΑΙΝΙΑ) ~ http://www.youtube.com/watch?v=KOXGmuz4e4U&feature=related. Μου το έστειλε ο αδερφός μου μέσω mail μιας και η χιλιομετρική μας απόσταση είναι αρκετή και αυξήθηκε ακόμη περισσότερο εξαιτίας των διακοπών μου. Πρόκειται λοιπόν για μια ταινία για τον Γιάννη Αγγελάκα, που με τους στίχους του σημάδεψε την ελληνική ροκ σκηνή. Η συγκεκριμένη ταινία - ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2010. Λόγω κάποιου ταξιδιού μου εκείνη τη χρονική περίοδο δεν κατάφερα να τη δω. Παρ' όλα αυτά την έψαχνα καιρό. Πριν λίγες ημέρες μου δόθηκε η ευκαιρία να τη δω και θέλησα να τη μοιραστώ με όσους από εσάς έχει κάτι να σας πει. Εγώ πάντως τον θαυμάζω και τον ΛΑΤΡΕΥΩ! Καλημέρα σας bloggers. :)



10 σχόλια:

  1. Ωραίο δώρο...!!!
    Ευκαιρία να πω ότι όλο λάθος το λέω το επώνυμο του ανθρώπου..ελπίζω να μην παρεξηγηθεί (λέμε τώρα) γιατί κι εγώ τον θαυμάζω πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο δώρο σου έκανε ο αδερφός σου!! Ειδικά από τη στιγμή που ήξερε πόσο ήθελες να την δεις την ταινία! Τέτοια δώρα νομίζω αξίζουν πολύ παραπάνω από τα "υλικά"!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο δώρο!Δεν την έχω δει, όμως μ'αρέσουν πολύ τα τραγούδια-στίχοι και η μουσική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν την έχω δει την ταινία, αλλά σίγουρα θα τη δω!! πολύ όμορφο δώρο σου έκανε ο αδερφός σου! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας μοίρασες το δώρο σου και ήταν πολύ όμορφο το ταξίδι της μουσικής, το ταξίδι της ψυχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να χαρείς το δωράκι σου...αφού σε χαροποίησε, όλα μια χαρά!!!
    φιλιά

    υγ για τον Αγγελάκα οι γνώμες πολλές, κάποιος εδώ δίπλα (γνώστης της ροκ σκηνής) φωνάζει οτι δεν σημάδεψε και τόσο την ελληνική ροκ σκηνή...(είπε θα έρθει να σου σχολιάσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Melissaki ο καθένας μπορεί να αφήσει ότι σχόλιο θέλει. Δεν έχω σβήσει ποτέ κάποιο σχόλιο αναγνώστη. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και δεν υπάρχει περίπτωση να με επηρεάσει κάποιο αρνητικό ή κακοπροαίρετο αν θέλεις σχόλιο για τον Γιάννη Αγγελάκα. Όπως γράφω και πιο πάνω, το μοιράζομαι για όσους έχει κάτι να τους πει. Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
  7. Έκανες πολύ καλά που το μοιράστηκες μαζί μας!
    Αγαπάμε Αγγέλακα:))
    φιλάκια φίληηη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά,Marie!!Πολύχρονη!!Πολύ ωραίο το δώρο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ wild rose. Να είσαι πάντα καλά. Καλό βράδυ :)

      Διαγραφή