Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Αν δεν είχαμε μπερδέψει τα σημεία του ορίζοντα και περιμέναμε να βγει ο ήλιος από τη δύση.. Πόσος χαμένος χρόνος, αλήθεια! Αλκυόνη Παπαδάκη







4 σχόλια:

  1. Δεν εχουμε μπερδεψει μονο τα σημεια του οριζοντα, δυστυχως μπερδεψαμε και τις εποχες...αντι να βαδιζουμε μπροστα, γυρναμε πισω κι αλλοκοτα μαλιστα

    Την καλησπερα/μερα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνα τα αλλόκοτα πισωγυρίσματα είναι που μας κρατανε πίσω. Όταν νομίζεις πως η ευτυχία βρίσκεται μόνο σε ότι έζησες. Αυτό είναι το λάθος. Η ευτυχία σε περιμένει εμπρός σου, να την ανακαλύψεις, να τη ζήσεις και να τη μοιραστείς με τα άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου. Η ζωή είναι μπροστά. Το παρελθόν είναι μόνο ανάμνηση. Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε, τόσο το καλύτερο για εμάς. Την καλησπέρα μου αοράτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mερικες φορες τα ατομα που ειναι αληθινα διπλα μας και κοντα μας ειναι στην πραγματικοτητα πολυ μακρινα σε αποσταση....δυστυχως.

      Οσο για τη ζωη οτι ειναι μπροστα, συμφωνω απολυτα ~ μονο να μην ξεχναμε οτι το παρελθον μπορει να ειναι μονο μια αναμνηση αλλα ειναι αυτο που μας εφερε στο τωρα, κι επισης μας καθοριζει τον τροπο που θα χειριστουμε το μελλον.

      Σε φιλω κι ευχομαι ενα ομορφο Σαββατοβραδο.

      Διαγραφή
  3. Το παρελθόν μας διδάσκει και καθορίζει τον τρόπο σκέψης μας, συμφωνούμε. Τα πισωγυρίσματα να προσέξουμε μονο. Συνήθως δεν οδηγούν πουθενά. Καλό ξημέρωμα αοράτη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή